Gebit, amalgaanvullingen en NICO

Gebit, amalgaanvullingen en NICO

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #9667
  Joke Olsthoorn
  Deelnemer

  Omdat ik al een tijd last van mijn oor had en de huisarts niets vreemds zag, heb ik bij de iriscopiste gevraagd om extra naar dit gebied te kijken. Zij zag een ontsteking en heeft me doorgestuurd naar dr. Kraaijenhagen in Gouda.
  – info website: Dr. Kraaijenhagen is meer dan 22 jaar huisarts in Reeuwijk geweest. In zijn huisartsenpraktijk werd hij regelmatig geconfronteerd met patiënten met chronische aandoeningen. Om voor deze patiënten een oplossing te vinden is dr. Kraaijenhagen op onderzoek gegaan. Zwitserland en Duitsland boden de mogelijkheid om zich te specialiseren om effectief chronische pathologie te behandelen (via electro-acupunctuur volgens dr. Voll).gegaan. behandelen (via electro-acupunctuur –

  Hij heeft bij mij 2 problemen gevonden.
  1. mijn verstandskies bevat een amalgaamvulling en pal ernaast zit een gouden kroon. Dat blijkt een hele grote fout te zijn. 2 metalen in een vochtige ruimte is vragen om problemen. Schandalig noemde hij het. Dat leer je op school al.
  2. Onder die verstandskies zit een NICO. Dat is een holte gevuld met een dode gedegenereerde substantie, zoals beschreven in het artikel wat ik per app zal sturen.
  Twee problemen die heel goed mogelijk de oorzaak kunnen zijn van veel van mijn klachten.
  11 juni wordt ik eraan geholpen door een kaakchirurg.
  Ben heel benieuwd.

  #9897
  Rieneke
  Deelnemer

  hallo Joke,
  Jouw verhaal komt mij heel bekend voor, want ik zou vandaag (12-6-2024) worden behandeld door de kaakchirurg van wege een NICO. Helaas is deze niet doorgegaan door het overlijden van dr Kraaijenhagen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ervaring. Ben jij deze week geholpen en wat is jouw nabehandeling proces? Ik hoor graag van je.

  Groetjes,

  Rieneke

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.