Hoe werkt deze website?

Kijk in onze uitgebreide kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Hoe werkt deze website?

Op deze website staan artikelen over MCAS, HIT en aanverwante aandoeningen waarmee je jezelf kunt informeren. Een deel van deze artikelen zitten achter een betaalmuur. Dit lijkt misschien vreemd voor een website als deze, maar ik ga je uitleggen hoe de internet wereld qua gezondheidswebsites in elkaar zit.

Verdienmodellen

Alle websites op het gebied van informatie hebben een verdienmodel, want het schrijven van de artikelen en het doen van onderzoek vraagt veel tijd. De meeste gezondheidswebsites worden gefinancierd door reclames en de verkoop van supplementen. Met supplementen kun je veel geld verdienen.

Daarnaast zijn er websites van belangenverenigingen, deze worden gefinancieerd door leden of door fondsen, stichtingen en het bedrijfsleven (waarbij je dan meteen af kunt vragen wat hun belang en invloed is op de inhoud van een website).

Een betere wereld begint bij jezelf

Op deze website vind je geen reclame van bedrijven. Geen pop ups en andere zaken die je steeds weg moet klikken. Ik ben een éénpitter en verdien mijn geld met de verkoop van de e-boeken. Er zijn twee cursussen om je kennis te verdiepen en zelf aan de slag te gaan met het aanpakken van je klachten. Daarnaast is er het jaarprogramma en de inkomsten uit de abonnementen. Ik geef sinds 1 januari 2023 geen consulten meer, je kunt je dus niet op een wachtlijst voor een consult, wel voor het jaarprogramma.

Ik geloof er in dat mensen integer zijn en wil geen marketing website zijn voor bedrijven die geld verdienen met zaken waar ik niet achter sta. Ik denk dat een betere wereld bij jezelf begint, dit is waarom ik open communiceer en er geen reclame aan mijn website verbonden is.

Soorten abonnementen

Er zijn 3 verschillende abonnementen. Een week, een maand en een jaar toegang. Bij een week- en maandtoegang heb je toegang tot de exclusieve berichten. Bij een jaartoegang heb je daarnaast ook toegang tot behandelprotocollen. Deze laatste is handig voor behandelaars en therapeuten of als je wil, voor jezelf.

Als je een abonnement neemt, is dat niet alleen fijn voor jou, maar ook voor mij. Je kunt het abonnement zien als een donatie voor de jaren werk. Ik werk dagelijks aan het schrijven van nieuwe artikelen en doe onderzoek naar de verbanden tussen de klachten en oorzaken.

Het is belangrijk te weten dat de informatie op deze website grotendeels gestoeld is op wetenschappelijk onderzoek en deels uit mijn ervaring met mijn clienten met histamine intolerantie en MCAS van de afgelopen 10 jaar komt.

Ik ben opgeleid als Orthomoleculair Voedingsdeskundige en heb naast het volgen van lezingen en online summits, heel veel zelfstudie gedaan. Ik ben ervaringsdeskundige en schrijf vanuit mijn visie. Dit is wellicht niet de visie van de gezondheidsraad, voedingscentrum of andere instellingen gefinancieerd door het bedrijfsleven. Wil je liever alleen wetenschappelijk onderlegde onderzoeken, ( wat het grotendeels wel zijn, maar dus niet alles), dan is dit misschien niet de plek voor jou.

Ik hoop dat je met deze informatie verder komt met je helingsproces. Vertrouw op jezelf, je bent sterker dan je denkt. Kennis maakt gezond.

Liefs Lisa

Inhoudsopgave