Over mij

Neem de regie over je leven

Mestcelactiviteit syndroom programma's worden geleid door Lisa Goudzwaard.

Ieder mens heeft invloed op ons ecosysteem en draagt bij aan een betere wereld. Elke ziekte of aandoening geeft ons mensen de mogelijkheid deze bijdrage te leveren door een start te maken met het luisteren naar onze intuïtie en het lichaam te ontdoen van de gevolgen van ziekte en psychische problemen van onze ouders en de generaties ervoor die doordruppelen in ons DNA en celgeheugen.  Door ons te ontdoen van giftige gedachten een gedrag, gifstoffen in onze omgeving en trauma’s en we ons echt verbinden met onze directe wereld, horen we beter wat onze intuïtie ons vertelt. Als we hier ook naar luisteren en handelen, kunnen we genezen en chronische ziekten voorkomen of genezen.

Lisa Goudzwaard is Orthomoleculair Voedingsdeskundige en heeft honderden mensen heeft geholpen met histamine intolerantie en MCAS. Ze werkt online met cliënten middels programma’s en cursussen. Met enkele honderden artikelen en vijf boeken gericht op oorzaken en problemen rond MCAS en histamine intolerantie is zij de bekendste histamine intolerantie behandelaar in Nederland en België. Lisa helpt patiënten hun innerlijke wijsheid te herontdekken.

Lisa Goudzwaard volgde haar opleiding aan het CIVAS opleidingsinstituut waar zij de opleidingen voedingsdeskundige en orthomoleculaire voedingsdeskundige met succes afronde. Daarnaast volgt zij regelmatig lezingen, seminars en internationale summits op het gebied van natuurlijke geneeskunde en werkt zij wekelijks aan onderzoek en  artikelen.

Lisa Goudzwaard werkt met voeding en leefstijl interventies,  suppletie en mentale ondersteuning op het gebied van MCAS, histamine intolerantie en alle daarmee in verband staande aandoeningen zoals: Hormoonbalans, Schimmeltoxinen, Zware metalen belasting, Ontgiftingsproblemen, Spijsverteringsproblemen, Schildklierproblemen, Burnout, Bijnieruitputting en Bloedsuikerproblemen.  Er wordt gewerkt met laboratoriumonderzoek van Biovis laboratorium in Duitsland en een uitgebreide anamnese. 

Wie is Lisa?

Lees hier meer over mijn persoonlijke verhaal.

0
Afgeronde programma's
0 +
Online gestart
0
Kennisbank artikelen geschreven
0 %
Tevreden klanten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul je e-mailadres in om je te aan te melden voor de nieuwsbrief en ontvang hem op regelmatige basis.